Stage bij de Knuffelbeer

Op dit moment hebben wij geen  stage  plekken meer  beschikbaar voor het school  jaar  2020/2021

 

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang? Dan ben je bij De Knuffelbeer aan het juiste adres! Wij vinden het een uitdaging om jou een heel leuke en leerzame stage te bieden en we willen graag goede pedagogisch medewerkers opleiden voor de kinderopvang.

Elk jaar is er de mogelijkheid om bij De Knuffelbeer stage te lopen. 
We zijn dan ook een erkend leerbedrijf (www.s-bb.nl).

 

Wat doet een stagiaire bij De Knuffelbeer?
Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers bij hun werk. Dat betekent dat je leert hoe je kinderen moet verzorgen, hoe je ze begeleidt in hun ontwikkeling en spel, wat je allemaal aan activiteiten met kinderen kunt doen en hoe je dat samen met je collega’s in een team organiseert. Ook erg belangrijk is, dat je leert hoe je ouders informeert over wat hun kind heeft beleefd en hoe het met de ontwikkeling van het kind gaat.

De meeste stageplaatsen die we hebben zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen aan de Friese Poort of het Friesland College.

 

Je kunt je bij De Knuffelbeer ook in een korte stage oriënteren op de kinderopvang als toekomstig werkveld, bijvoorbeeld als je:

  • pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 volgt

  • In de 3de of 4e klas van het VMBO zit en een snuffelstage zoekt.

  • De aanmelding gaat via de stagecoördinator bij jou op school of door contact op te nemen met de knuffelbeer : 0646519677 of ons mail adres info@kdvdeknuffelbeer.nl  

 

Voor alle overige vragen kun je mailen naar: info@kdvdeknuffelbeer.nl

 

We hopen je snel te zien!