top of page

Bij de Knuffelbeer werken wij in een vast team van medewerkers
Omdat het vaste team altijd op de groep staan kan er een vertrouwensband met de kinderen worden opgebouwd. Je leert elkaar beter kennen. Zo kunnen signalen ook sneller worden opgepakt. Als een kind zich anders gedraagt dan anders, dan kunnen we daar sneller op inspelen. Omdat wij als vaste gezichten het kind het vaak zien, zijn wij op de hoogte van de persoonlijke belevenissen en het karakter van het kind. Zo ontstaat er een duidelijke hechtingsband die erg belangrijk is voor de emotionele en sociale ontwikkeling, die het kind veilig en vertrouwd kan laten voelen bij De Knuffelbeer. Doordat er een  vast tean op de groep is, weet het kind waar hij/zij aan toe is en kan zich sneller ontwikkelen omdat hij/zij zich sneller vertrouwd zal voelen.

Je thuis voelen is goed voor de ontwikkeling

Door het kleinschalige karakter van onze locatie is het contact persoonlijk en zijn er korte communicatielijnen. Medewerkers onderling spreken elkaar aan op niet passend gedrag. Er is een vast team op de groep, wat er voor zorgt dat men elkaar gemakkelijker aan kan spreken. Tevens draagt het werken met vaste team bij aan het opbouwen van een vertrouwensband met het kind.

Ons team

B017A4B6-01E5-408C-B860-2A2DACEC0255.JPG
Miranda

Miranda

Eigenaar van de Knuffelbeer "Naast het leidinggeven bij De Knuffelbeer sta ik als het nodig is ook op de groep. Wat ik erg fijn vind. Zo weet ik wat er op de groepen speelt , hierdoor blijf ik net zo betrokken met ouders en kinderen" ​ Het belangrijkste vind ik dat de kinderen, ouders en medewerkers zich op hun plek voelen, dat het voor iedereen voelt als een 2de thuis."

Astrid

Astrid

" Ik vind het mooi om te zien hoe puur en eerlijk kinderen zijn en er is geen dag gelijk!  Als leidster help ik de kinderen waarbij dat nodig is, praat ik met ze maar probeer ik vooral goed te luisteren. Ik vind het belangrijk dat kinderen een leuke en gezellige dag hebben gehad als ze opgehaald worden en dat ik ze spelenderwijs ook nog  dingen heb kunnen leren."

Marianne

Marianne

Na meer dan 15 jaar ervaring heb ik nog steeds de mooiste baan. In ieder kind schuilt een talent. Ik vind dat ieder kind mag zijn wie hij wil zijn, op zijn of haar eigen tempo. Vertrouwen, veiligheid en het stimuleren en begeleiden bij kinderen vind ik erg belangrijk. Ook vind ik het bijzonder om te zien hoe kinderen een eigen ik ontwikkelen

Nynke

Nynke

"Als leidster probeer ik elke dag, elk kind in hun eigen ontwikkeling en op zijn/haar eigen tempo te stimuleren. Door rust en regelmaat te bieden en door liefde en veiligheid te geven, hoop ik een goede basis voor elk kind neer te kunnen zetten"

Mabel

Mabel

"Het werken met kinderen vind ik onwijs leuk. Elke dag is weer anders en van elke dag leer je. Het begeleiden en stimuleren van de kinderen vind ik leuk, ook het krijgen en geven van vertrouwen vind ik erg belangrijk! het werken geeft mij enorm veel energie. ze elke dag weer te zien en de veranderingen en vooruitgangen van de kinderen mee te maken. Ik ga altijd weg met een goed en voldaan gevoel!"

Lynn

Lynn

" ik vind het ontzettend leuk om mijzelf te omgeven met kinderen en krijg hier dan ook veel energie van. kinderen stimuleren, verzorgen en begeleiden vind ik dankbaar en leuk werk. elke dag is anders en daardoor blijft het werken op de kinderopvang uitdagend. het is voor kinderen belangrijk dat ze leren in een omgeving waarin ze zich veilig en geaccepteerd voelen. dat ik hier deel uit van mag maken en dus mijn steentje mag bijdragen vind ik erg bijzonder. "

Mieke

Mieke

“ Het werken in de kinderopvang vind ik leuk om de ontwikkeling van een kind mee te maken. Ieder kind kun je hierbij op een andere manier helpen en dat maakt het heel uitdagend. Je krijg zoveel waardering van de kinderen en van hun ouders, dat geeft mij energie!”

Vera

Vera

"Het werken in de kinderopvang vind ik leuk omdat elk kind en elke dag anders is. het verzorgen en het stimuleren van de ontwikkeling van het kind is geweldig , je ziet de ontwikkeling van de kinderen elke keer groeien"

Ellen

Ellen

"Het mooiste aan dit werk vind ik de veiligheid, vertrouwen en verzorging die ik bied en geef aan de kinderen. En je krijgt er zoveel voor terug. Elk kind is mooi en bijzonder.Elke dag is weer anders en daar geniet ik volop van. Dit alles geeft mij energie"

Sarena

Sarena

" kinderen stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling vindt ik erg mooi om te doen! Ik vind het daarbij ook belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen op de groep. Het is elke dag weer een plezier en geen dag is het zelfde."

Demi

Demi

Nieske

Nieske

Anna

Anna

Mandy

Mandy

Mandy werkt bij de Knuffelbeer als invalkracht. Daarnaast doet ze een HBO opleiding en loopt ze stage.

Richelle

Richelle

bottom of page